Συνταγή για ρολάκια-σπαγγάκια χοιρινά (μεσογειακή συνταγή).
Υλικά: 8 ρολάκια-σπαγγάκια "Χοιρινά Ηπείρου - ΒΕΡΓΟΣ", 1 πράσινη πιπεριά και 1 κόκκινη πιπεριά, 2 κρεμμύδια, 1 κονσέρβα αποφλοιωμένες ντομάτες ή 3 φρέσκιες τριμμένες ντομάτες, 2 σκελίδες σκόρδο, 15 μαύρες ελιές, ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι.
Προετοιμασία: Προσθέτουμε τα ρολάκια-σπαγγάκια σε μια κατσαρόλα με λάδι και τηγανίζουμε όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα (έχουν αλάτι και μπαχαρικά, δεν προσθέτουμε επιπλέον). Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες και το σκόρδο ψιλοκομμένο και τηγανίζουμε. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια, τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα σπαγγάκια, τις ελιές (το αλάτι και το πιπέρι προαιρετικά) και μαγειρεύουμε για επιπλέον 50 λεπτά περίπου.
Σερβίρεται με ρύζι ή ζυμαρικά.
Καλή σας όρεξη !!!
Για να δείτε όλες τις διαφορετικές συνταγές μαγειρικής με τα ρολάκια-σπαγγάκια πατήστε εδώ