Υλικά: 4 ρολάκια-σπαγγάκια "Χοιρινά Ηπείρου - ΒΕΡΓΟΣ", 1 κρεμμύδι, 50 γρ. βούτυρο, ελαιόλαδο, 50 ml λευκό ξηρό κρασί, 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, 50 ml κρέμα γάλακτος, 1 ποτήρι νερό.
Προετοιμασία: Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το βούτυρο, το λάδι και τα ρολάκια-σπαγγάκια (έχουν αλάτι και μπαχαρικά, δεν προσθέτουμε επιπλέον). Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά γύρω γύρω μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ανακατεύουμε συνεχώς και μετά από 2 λεπτά σβήνουμε με το λευκό κρασί. Αφήνουμε να πάρουν βράση και προσθέτουμε το νερό. Κλείνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 30 - 45 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος και τη μουστάρδα και ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε στη χαμηλή φωτιά μέχρι να πυκνώσει λίγο η σάλτσα.
Σερβίρεται με ζυμαρικά ή ρύζι.
Καλή σας όρεξη !!!
Για να δείτε όλες τις διαφορετικές συνταγές μαγειρικής με τα ρολάκια-σπαγγάκια πατήστε εδώ